Over Vague

Vague is ontstaan door een voorliefde voor vintage en pre-loved items. Het uren lang rondstruinen over markten, in winkels en webwinkels resulteert zich in een webshop vol zorgvuldig geselecteerde items. Een hobby die ik niet langer meer voor mezelf wil houden en alle mooie items met jullie wil delen. Voor schappelijke prijzen kan iedereen een item naar zijn/haar smaak aanschaffen. Een feestje om je order uit te pakken en te dragen.

Wij handpicken ieder item met zorg en liefde. Reizen stad en land af voor de mooiste items en bundelen deze in een maandelijkse collectie op de website of via story sales (@vague_vintage) op Instagram. We controleren of een item stuk, vies of verkleurd is. Repareren waar nodig, zodat geen één item ongedragen achter blijft. We behandelen de handpicked Vague items zoals wij onze eigen favoriete item zouden behandelen. Met veel zorg en liefde.

Sinds eind november hebben we ook een winkel (yay!). Hier verkopen we net als online, handpicked pareltjes. De online collectie zal altijd afwijken van de winkel en andersom. De moeite dus om beide te bezoeken!

Wil je bijdragen aan een gezondere wereld, unieke items hebben en weet je je geen raad vinden in overvolle vintage winkels?
Neem een kijkje bij Vague en wellicht loop je straks rond met je droom item!


Zoek je een specifiek item, maar kan je het niet vinden? Stuur ons vooral een mail of DM, we houden heel graag rekening met je wensen <3

Liefs,
Britte – Vague Vintage

Close
Sign in
Close
Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency