Verzending & retour

Verzenden
Je bestelling wordt als volgt met T&T verzonden:

Binnen NL is de verzending €5,95 via PostNL
Binnen België is de verzending €10 via PostNL.

Bestel voor 16:00 = zelfde dag verzonden
*geldt alleen op dagen dat de winkel open is.

Ophalen
Het is mogelijk om je bestelling op te halen. Wij zijn er zelfs voorstander van. Yay, milieubewust!
Je kan tijdens het afrekenen, ophalen aanvinken. Je mag je bestelling dan direct ophalen bij ons in de winkel aan het Zwaanshals 301 in Rotterdam.

Retourneren
Wij snappen dat het zonde is om je item ongedragen in de kast te laten hangen, daarom supporten wij het verkopen van tweedehands kleding. Om die reden mag je altijd je pre-loved item van Vague verkopen. Ook mag je hier onze foto’s van gebruiken, mits je Vague vermeld en toestemming vraagt voor gebruik.

Ben je toch niet tevreden met je aankoop? Voldoet je retour aan onze voorwaarden? Dan storten wij de orderwaarde excl. verzending na ontvangst van je retour binnen 14 dagen terug.

Retourvoorwaarde

 • De retour wordt binnen de wettelijke 14 dagen na levering aangevraagd per e-mail en verzonden naar Vague Vintage. 
 • Het item moet in dezelfde staat zijn als dat je het ontvangen hebt, mocht het item vies of beschadigd zijn krijg je je aankoopbedrag niet terug.
 • De retournering verzending is op eigen risico. Mocht je verpakking beschadigd aankomen, en daardoor het item ook zullen we samen kijken naar een geschikte middenweg.
 • Het item mag alleen geretourneerd worden als het vies, kapot of niet zoals op de foto’s is.

Disclaimer

 • Sale items mogen niet worden geruild.
 • Lingerie mag niet worden geruild
 • Retouren zijn voor eigen rekening.

Zo kun je je bestelling retourneren:

 1. Stuur een e-mail naar support@vaguevintage.nl met daarin je ordernummer, het product dat je wilt retourneren en de reden van je retour.
 2. Voeg een note toe aan je pakketje met je naam en ordernummer.
 3. Je verpakt de producten die je wilt retourneren. Dit kan in de originele verzendverpakking of een andere geschikte verzendverpakking. Zorg ervoor dat dit goed verpakt word zodat de producten in dezelfde staat aankomen bij ons als dat je ze hebt verzonden. Het kaartje & sticker mag je houden! 🙂
 4. Je verstuurt het retourpakket met PostNL naar het adres dat je van ons per e-mail hebt ontvangen. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.
 5. Zodra wij je retourzending in ontvangst hebben genomen controleren we of deze voldoet aan de eerder genoemde voorwaarden.
 6. We maken het verschuldigde bedrag minus de verzendkosten binnen 14 werkdagen naar je terug over.
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency